Επικοινωνήστε μαζί μας

Μαία

Το in Life care center παρέχει τη δυνατότητα για συναντήσεις με τη μαία προσαρμοσμένες στις ανάγκες που έχει το κάθε άτομο ή ζευγάρι. Αφορούν μαιευτική φροντίδα, συμβουλευτική και καθοδήγηση σε πρακτικές που αφορούν τον γονεϊκό ρόλο, θέματα σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας, την καθοδήγηση σε ζητήματα σχετικά με το θηλασμό και τη λοχεία.

Ακόμα, το  in Life care center παρέχει μαιευτική και γυναικολογική φροντίδα κατ’οίκον. Η υπηρεσία «in Life home» δημιουργήθηκε για την υποστήριξη των γυναικών που είτε προέβησαν σε κάποιο γυναικολογικό χειρουργείο είτε είναι κλινήρεις εγκυμονούσες είτε λεχώνες. Παρέχονται μαθήματα προετοιμασίας, ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια σε στοχευόμενη νοσηλεία στο σπίτι, μαιευτική φροντίδα, καθοδήγηση, υποστήριξη και συμβουλευτική για την εδραίωση του θηλασμού, για την περιποίηση του νεογνού ή των νεογνών.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τη μαία για  όλη την περιγεννητική περίοδο παρέχονται οι εξής μαιευτικές υπηρεσίες:

  • Κύκλος μαθημάτων προετοιμασίας γονέων*
  • Παρακολούθηση της εγκυμοσύνης
  • Μαιευτική φροντίδα της επιτόκου κατά τον τοκετό
  • Όλη η φροντίδα από τη στιγμή της εισόδου της επιτόκου στο μαιευτήριο μέχρι και την έξοδό της με επισκέψεις κατά τη διάρκεια της παραμονής της για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού.
  • Υποστήριξη της λεχώνας για το θηλασμό και την περιποίηση του νεογνού
  • Επίσκεψη κατ’οίκον μετά την επιστροφή της στο σπίτι για τη βοήθεια στην οργάνωση του χώρου για  το νέο μέλος της οικογένειας. Ενημέρωση στο χώρο της λεχωίδας για το θηλασμό και την περιποίηση και τη φροντίδα του νεογνού αλλά και για την προσωπική της φροντίδα. Συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία για επίλυση ζητημάτων.

 

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο: 210 4945524 ή +30 697 7500725

*Τα μαθήματα μπορούν να προσφερθούν ως επιπλέον «εκπαίδευση»  για την προετοιμασία του τοκετού χωρίς να είναι απαραίτητη η συνεργασία στον τοκετό.