Επικοινωνήστε μαζί μας

Βιογραφικό

H Λέττη Αλέξια είναι Παιδαγωγός, απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στην Ειδική Αγωγή της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και έχει λάβει εκπαίδευση στη Σχολική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί στην πρώιμη παρέμβαση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση μαθητών με προσφυγικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο (Πανεπιστήμιο Αιγαίου). Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδεύσεων μεταξύ άλλων στη σεξουαλική αγωγή σε παιδιά και εφήβους (cbt.edu), γονεϊκότητας – συμβουλευτικής γονέων (Yale University) και παιδοψυχολογίας. Τα τελευταία 10 χρόνια εξασκεί ενεργά τον ρόλο της ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης (ΕΛΛ.Ι.Ε.Π. ΕΚ.) έχοντας συγγραφικό έργο.

Τέλος είναι  πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ).

Όραμά της είναι η διαπαιδαγώγηση παιδιών με ψυχική ανθεκτικότητα, παιδιά με αυτοπεποίθηση και βαθιά πίστη στις δυνάμεις τους ,  έτοιμα να κάνουν τα δικά τους σταθερά βήματα στην ενήλικη ζωή.