Επικοινωνήστε μαζί μας

Μαιευτική & γυναικολογική φροντίδα

Trimester Chart

img
 • 4

  Συμπτώματα κύησης

  Η καθυστέρηση στην έναρξη της επόμενης περιόδου, το θετικό τεστ κυήσεως, η τιμή της χοριακής γοναδοτροπίνης (b-hCG) ανεβασμένη, ναυτίες, ζαλάδες και εναλλαγές στη διάθεσησηματοδοτούν την έναρξη της κύησης!

  Μάθετε περισσοτερα
 • 9

  Υγιεινός τρόπος ζωής

  Η επιβεβαίωση μέσω υπερήχου για τη σωστή εμφύτευση του εμβρύου καθώς και η ακρόαση της καρδίας του είναι το σημείο όπου ξεκινά η παρακολούθηση της κύησης.

  Μάθετε περισσότερα
 • 13

  Ανάπτυξη εμβρύου

  Ολοκληρώνεται το πρώτο τρίμηνο. Έχει μειωθεί ο κίνδυνος αποβολής και πλέον υποχωρούν τα ενοχλητικά πρώτα συμπτώματα όπως η αδιαθεσία και η κόπωση.

  Μάθετε περισσότερα

1st Trismester

0.4kg - 2.0kg
img
 • 18

  Εμβρυικές κινήσεις

  Τα πρώτα σκιρτήματα του εμβρύου ενισχύουν την αυτοπεποίθηση της γυναικάς ότι «όλα πάνε καλά» και ηρεμεί για την εξέλιξη της κύησης της.

  Μάθετε περισσότερα
 • 22

  Σωματική ευεξία

  Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της κύησης να διατηρηθεί η να ενισχυθεί η σωματική ευεξία, η Prenatal Yoga είναι ιδανικός τρόπος και ενδείκνυται για όλη την περίοδο της κύησης.

  Μάθετε περισσότερα
 • 27

  Πλάνο τοκετού

  Ο τρόπος και οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν κατά τη διάρκεια του τοκετού είναι σημαντικές να τις γνωρίζει από πριν η γυναίκα δίνοντας της τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό της πλάνο τοκετού.

  Μάθετε περισσότερα

2nd Trismester

2.0kg - 8.0kg
img
 • 31

  Μαθήματα προετοιμασίας

  Η ψυχοπροφυλακτική προετοιμασία είναι από τις πιο βασικές ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιήσει μια έγκυος. Η επίλυση αποριών αλλά και η ψυχολογική προετοιμασία από τη μαία είναι τα εφόδια της στην αντιμετώπιση του άγχους.

  Μάθετε περισσότερα
 • 36

  Η θέση του μωρού

  Πιθανόν ήδη το έμβρυο να έχει «πάρει» θέση για τον τοκετό και οι συσπάσεις Braxton Hicks να έχουν γίνει πιο συχνές. Η προετοιμασία για τον τοκετό θα βοηθήσει στην αναγνώριση για τα αληθή σημάδια έναρξης τοκετού.

  Μάθετε περισσότερα
 • 40

  Η Π.Η.Τ.

  Η Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού είναι απλά μια ημερομηνία! Η συστηματική παρακολούθηση της πορείας της κύησης μας δίνει πλήρη εικόνα για την κατάσταση του εμβρύου αλλά και για τις πιθανές ενέργειες που ίσως χρειαστούν για την έναρξη του.

  Μάθετε περισσότερα
*units in weeks

3rd Trismester

8.0kg - 13.6kg

Κλείστε το ραντεβού σας!