Επικοινωνήστε μαζί μας

Μασάζ Εγκυμοσύνης

Πώς βοηθά το μασάζ στην εγκυμοσύνη;
Το μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απαλύνει τα οιδήματα, τους μυοσκελετικούς πόνους και τους πόνους των αρθρώσεων, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει στη βελτίωση της κυκλοφορίας της λέμφου και του αίματος και στην εξισορρόπηση των επιπέδων των ορμονών.
Επιπλέον, σύμφωνα με τους ειδικούς, ωφελεί τόσο την έγκυο όσο και το έμβρυο, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του άγχους και στην ψυχική ηρεμία της μητέρας, χαρίζοντας στο έμβρυο ένα πιο γαλήνιο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ομαλά.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που υποστηρίζουν ότι το μασάζ όχι μόνο βελτίωσε την συνολική τους διάθεση, αλλά και τις βοήθησε να κοιμούνται καλύτερα.
Ποια τεχνική μασάζ να προτιμάτε κατά την εγκυμοσύνη;
Η καταλληλότερη μάλαξη για την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι η Σουηδική, η οποία όπως λένε οι ειδικοί έχει ευεργετική επίδραση στο σώμα, το οποίο έχει αρχίσει να υφίσταται μία σειρά αλλαγών που κατά περιόδους μπορεί να δημιουργούν πόνο και δυσφορία. Η θέσεις που μπορεί να εφαρμοστεί το μασάζ είναι η ύπτια, η πλάγια και η καθιστή θέση, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται η κοιλιά, ενώ πρέπει πάντα να γίνεται με προσοχή από τον θεραπευτή για να αισθάνεται η έγκυος ασφαλής και προστατευμένη. Καλό είναι, κατά τη διάρκεια της μάλαξης, το σώμα να στηρίζεται, ενώ και η έγκυος πρέπει να καθοδήγει τον θεραπευτή ως προς το πώς αισθάνεται σε διάφορα σημεία.
Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο: 210 4945524 ή +30 697 7500725