Επικοινωνήστε μαζί μας

Ομάδες Μπαμπάδων

Σε όλους εκείνους τους μέλλοντες μπαμπάδες..Συγχαρητήρια για τη μεγάλη δέσμη χαράς της πατρότητας που βρίσκεται στο δρόμο να σας αγγίξει!!!
 Αν και η μέλλουσα μητέρα είναι εκείνη που κυοφορεί για εννέα μήνες, ο ρόλος του μέλλοντα πατέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είναι λιγότερο σημαντικός. Έχουν ίσες ευκαιρίες αλλά και την ίδια ευθύνη στην προετοιμασία για το παιδί τους.
Σε αυτό το όμορφο ταξίδι υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προετοιμαστείτε για την πατρότητα, να αποβάλλετε το ρόλο του θεατή και να διεκδικήσετε ενεργό ρόλο στην προετοιμασία της πατρότητας, του τοκετού και της λοχείας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να είστε εκεί και να στηρίξετε τη σύζυγό σας και να καλώς ορίσετε με αγάπη το νέο μέλος της οικογένειας. Η στιγμή της γέννησης αποτελεί τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σας.

Γίνομαι Super-Μπαμπάς και τώρα τι κάνω;;;

Οι ομάδες μπαμπάδων του in Life care center προσκαλούν όλους του μέλλοντες μπαμπάδες να εφοδιαστούν και να προετοιμαστούν για την πατρότητα. Οι συναντήσεις στο πλαίσιο των ομάδων ενισχύουν περισσότερο το ρόλο του πατέρα, έναν πατέρα που συμμετέχει και συμπαρίσταται, βιώνει με χαρά την πατρότητα και είναι έτοιμος να δώσει ένα χέρι βοηθείας, όποτε χρειαστεί.
Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο: 210 4945524 ή +30 697 7500725