Επικοινωνήστε μαζί μας

Ψυχολόγος

Share on Facebook

Η υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης του in Life care center έχει σχεδιασθεί για να απαντά με απαρτιωμένο επιστημονικά τρόπο στις ψυχολογικές ανάγκες της γυναίκας, της εγκύου, της νέας μητέρας, των γονέων.

Στόχος της είναι να προσφέρει την κατάλληλη «ψυχολογική συνοδεία» σε άτομα και ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν ή περιμένουν παιδιά. Να δημιουργεί για τον καθέναν ένα ασφαλές πλαίσιο όπου μπορούν να εκφράσουν και να διαχειριστούν τα δύσκολα συναισθήματά τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Η υπηρεσία παρέχει την κατάλληλη ενημέρωση, συμβουλευτική και φροντίδα σε γονείς και μέλλοντες γονείς, σχετικά με τις δυσκολίες και τις αγωνίες τους.

Παρέχει συμβουλευτική γονέων για τη στήριξη του γονεϊκού τους ρόλου, ώστε να έχουν αρμονικές οικογενειακές σχέσεις και να μεγαλώνουν ψυχοσυναισθηματικά υγιή, ευτυχισμένα και ανεξάρτητα παιδιά.

Παρέχει, επίσης, εξατομικευμένες υποστηρικτικές και θεραπευτικές συνεδρίες για την πρόληψη, τη βελτίωση και την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της ευεξίας, καθώς και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σχετικών δυσκολιών.

Μέσω της υπηρεσίας, οργανώνονται ομάδες στήριξης και σεμινάρια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στην περιγεννήτικη ψυχική υγεία, την ευημερία στην κύηση και τη λοχεία, τη δημιουργία υγιούς δεσμού παιδιού-γονέα και τη γονεϊκή αποτελεσματικότητα.

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο: 210 4945524 ή +30 697 7500725